Regina Naturii

+ (406) 555-0120

GENERALITĂȚI

www.reginanaturii.com este site-ul oficial al “Regina Naturii” SRL denumirea juridică, înregistrată în conformitate cu legislația Republicii Moldova (IDNO 1014600014128) la adresa: Republica Moldova, r-l Ialoveni, s. Costești, str.Turnul ALB 9.

Acest site a fost realizat în scopul de a asigura, în mod gratuit, tuturor celor interesați de produsele Regina Naturii, de a oferi posibilitatea plasării de comenzi online.

Acceptarea termenilor și condițiilor este realizată, în momentul creării Contului de către Cumpărător, odată cu selectarea opțiunii „Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului”. 

Site-ul este specializat în vânzarea online, în principal a produselor alimentare și nealimentare.

ÎNREGISTRAREA CUMPĂRĂTORULUI PE SITE-UL www.reginanaturii.com

Orice cumpărător, persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împlinită sau o persoană juridică se poate înregistra prin crearea unui cont, completând câmpurile existente pe site-ul www.reginanaturii.com , crearea unei Comenzi pe Site nu necesită, în prealabil, crearea unui Cont.

În vederea efectuării unei comenzi, persoana fizică care a împlinit vârsta de 18 ani, se va înregistra pe Site prin crearea unui Cont, indicând adresa sa de e-mail, numele, prenumele și definind o Parolă.

În momentul înregistrării unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul își dă în mod implicit acordul cu privire la modalitatea în care Regina Naturii” îi va transmite detaliile legate de comandă (notificări) prin e-mail. 

Pot comanda online doar persoanele care selectează pentru livrarea comenzii o adresă din Republica Moldova și care se înregistrează pe site-ul www.reginanaturii.com conform celor de mai jos. 

 “Regina Naturii” își rezervă dreptul de a refuza orice Comanda din motive legitime.

Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) sunt cu titlu de prezentare. 

COMANDA ONLINE

Prețurile afișate pe Site sunt informative și pot fi modificate în mod unilateral de “Regina Naturii” . Nici o modificare a prețurilor de către “Regina Naturii” nu va afecta o comandă confirmată. Prețurile nu includ costurile de livrare.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte și complete, inclusiv adresa de livrare.

În perioada sărbătorilor naționale și religioase livrarea comenzilor poate dura între 3-5 zile lucrătoare.

Pentru a plasa o comandă online în Site, Cumpărătorul trebuie să parcurgă următorii pași:

Sa se autentifice iar în cazul în care Cumpărătorul nu dispune deja de un Cont în Site, acesta trebuie să își creeze un Cont.
 

Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. 

Să selecteze modalitatea de plată: online cu cardul sau numerar. 

După trimiterea comenzii sau după ce datele bancare au fost verificate de Procesatorul de plați, Cumpărătorul va fi contactat telefonic de catre operator pentru confirmarea comenzii.
   

MODALITĂȚI DE PLATĂ ȘI PREȚURI

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Prețul de vânzare al Produselor este cel în vigoare la momentul plasării Comenzii, este exprimat în LEI (MDL) și include TVA.

Bonul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comandă în parte și va însoți produsele livrate.

Cumpărătorul are la dispoziție următoarele modalități de plată pentru comenzile efectuate pe Site:

plată online cu Cardul Bancar;

plată numerar la livrare;

LIVRAREA BUNURILOR

Produsele comandate de Cumpărător vor fi livrate în sistem de curierat la adresa indicată de Cumpărător.

Cumpărătorul are obligația de a verifica corectitudinea informațiilor furnizate cu privire la adresa de livrare. 

La solicitarea curierului, Cumpărătorul va face dovada identității sale și va comunica numărul de comandă.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că poate recepționa comanda efectuată pe Site și facilitează accesul Curierului în locația menționată în comandă. În cazul în care Curierul nu poate avea acces la adresa comunicată, livrarea nu se va onora.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către “Regina Naturii” , la momentul predării produselor comandate către Cumpărător la adresa selectată de acesta la momentul validării comenzii.

TAXE DE LIVRARE

Taxa de livrare va fi afișată atât în momentul plasării comenzii, cât și după finalizarea acesteia.

Taxa de livrare va fi percepută conform intervalelor de mai jos:

1MDL – 399MDL- livrarea produselor va constitui 50 lei;

>400 MDL – livrare produselor este gratuită.

DREPTUL LA RETUR
Conform noțiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protecția consumatorilor. Cumpărătorul are dreptul de a returna produs/marfa procurată din anumite motive în timp de 14 zile de la ziua achitării. Mijloacele bănești sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cumpărătura.
Contactele companiei în caz de retur: +373 268 85004
Termenul de procesare a cererii de retur : 3 zile lucrătoare de la data la care Regina Naturii” SRL intră în posesia produsului returnat și formularului de retur.

Condițiile de retur:
Returnarea la cumpărare reprezintă un serviciu gratuit oferit cumpărătorilor “Regina Naturii” SRL. 

Prin acest serviciu, cumpărătorii “Regina Naturii” SRL pot returna gratuit în termen de 14 zile calendaristice produsele cumpărate de pe www.reginanaturii.com , conform Termenilor și Condițiilor de retur revăzute în prezentul Regulament.


Cum puteți returna produsele achiziționate de pe www.reginanaturii.com ?


La sediul Întreprinderii “Regina Naturii” SRL, adresa s.Costești,
str.Turnul Alb 9, Raionul Ialoveni, Republica Moldova , cumpăratorul predând personal produsul unui reprezentant “Regina Naturii” SRL; Prin completarea Formularului de Retur. Condițiile referitor la produsul returnat Produsul returnat să fie în aceeași stare în cere a fost cumpărat sau livrat; Produsul trebuie să fie returnat în condiții de siguranță, pe cât posibil în ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipularea și/sau transport.

Produse care nu sunt acceptate la retur:
Produse care au fost desfăcute; Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse; Produse neînsoțite de documentele ce confirmă achiziția (factura sau bonul fiscal); Produse cu ambalaje deteriorate în orice fel; Conform Anexa nr.2 a Hotărârii Guvernului №1465 din 08.12.2003 (MO248-253/19.12.2003), în redacția Hotărârii Guvernului №1188 din 02.11.2007 (МО175/09.11.2007).

În cât timp vă vom restitui suma aferentă returului?
În cel mult 5 zile de la data la care “Regina Naturii” SRL. intra în posesia produsului returnat, dar nu mai mult de 14 zile calendaristice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul efectuării returului
În cazul în care nu există neconformități iar produsele îndeplinesc toate condițiile de retur menționate mai sus, angajatii “Regina Naturii” SRL vor proceda la întocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, în conformitate cu prevederile legale. Datele necesare întocmirii
documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, seria si nr. BI, cont bancar, dupa caz. Vom folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozițiilor legale în vigoare. În cazul în care dumneavoastră nu doriți să furnizați aceste date, returnarea produselor nu este posibilă chiar dacă se încadrează în condițiile de retur mai sus prezentate, întrucât nu ne putem conforma legislației din domeniul fiscal.

SERVICIUL SUPORT

“Regina Naturii” SRL oferă clienților săi Serviciul suport la numărul de telefon +373 268 85004 precum și la adresa de e-mail shop@reginanaturii.com, zilele de lucru ale Serviciului suport:

Luni – Vineri – orele de lucru de la 09:00 până la ora 17:30

Sâmbătă Duminica – zi liberă.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

“Regina Naturii” SRL, colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a cumpărătorului. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului cumpărătorului  și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. “Regina Naturii” SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației (legea Nr. 133 din 08-07-2011, privind protecția datelor cu caracter personal). Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

Adresa IP a cumpărătorului;

Numele și prenumele cumpărătorului;

Telefonul cumpărătorului;

Tipul Cardului;

Adresa de e-mail a cumpărătorului;

Informații despre livrare;

Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către cumpărătorului este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

DEZVĂLUIREA INFORMAȚIILOR CATRE FURNIZORII DE SERVICII:

Utilizăm persoane juridice terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea si care procesează datele dvs pentru noi în numele nostru. Acestea sunt:

furnizori de servicii de telefonie;

furnizori de servicii pentru hosting;

furnizori de servicii web;

furnizori de servicii de marketing;

furnizori de servicii de livrare;

Furnizorii noștri de servicii sunt din Republica Moldova.

Informațiile dvs vor fi partajate cu acești furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a va oferi serviciul pe care l-ați solicitat, indiferent dacă aceasta solicitare este de accesare a site-ului nostru sau plasării de comenzi online.

DEZVĂLUIREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DVS DIN MOTIVE LEGALE

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenințări la adresa siguranței publice către o autoritate competenta.

Dacă suspectam ca a avut loc un comportament criminal sau potențial, vom avea nevoie, în anumite circumstanțe, să contactăm o autoritate competentă. Ar putea fi cazul, de exemplu, dacă bănuim că sa comis o fraudă sau o infracțiune cibernetică sau dacă primim amenințări sau comunicări rău intenționate față de noi sau față de terți.

Este posibil să fie necesar să utilizăm informațiile dvs dacă suntem implicați într-un litigiu cu dvs sau cu o parte terță, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitraj sau a unei hotărâri judecătorești sau a unui proces similar.

DISPOZIȚII FINALE ȘI JUDICIARE

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la “Regina Naturii” SRL și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, Cumpărătorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Coș de cumpărături închide