Regina Naturii

+ (406) 555-0120

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

“Regina Naturii” SRL, colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a cumpărătorului. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului cumpărătorului  și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. “Regina Naturii” SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației (legea Nr. 133 din 08-07-2011, privind protecția datelor cu caracter personal). Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

Adresa IP a cumpărătorului;

Numele și prenumele cumpărătorului;

Telefonul cumpărătorului;

Tipul Cardului;

Adresa de e-mail a cumpărătorului;

Informații despre livrare;

Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către cumpărătorului este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

DEZVĂLUIREA INFORMAȚIILOR CATRE FURNIZORII DE SERVICII:

Utilizăm persoane juridice terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea si care procesează datele dvs pentru noi în numele nostru. Acestea sunt:

furnizori de servicii de telefonie;

furnizori de servicii pentru hosting;

furnizori de servicii web;

furnizori de servicii de marketing;

furnizori de servicii de livrare;

Furnizorii noștri de servicii sunt din Republica Moldova.

Informațiile dvs vor fi partajate cu acești furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a va oferi serviciul pe care l-ați solicitat, indiferent dacă aceasta solicitare este de accesare a site-ului nostru sau plasării de comenzi online.

DEZVĂLUIREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DVS DIN MOTIVE LEGALE

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenințări la adresa siguranței publice către o autoritate competenta.

Dacă suspectam ca a avut loc un comportament criminal sau potențial, vom avea nevoie, în anumite circumstanțe, să contactăm o autoritate competentă. Ar putea fi cazul, de exemplu, dacă bănuim că sa comis o fraudă sau o infracțiune cibernetică sau dacă primim amenințări sau comunicări rău intenționate față de noi sau față de terți.

Este posibil să fie necesar să utilizăm informațiile dvs dacă suntem implicați într-un litigiu cu dvs sau cu o parte terță, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitraj sau a unei hotărâri judecătorești sau a unui proces similar.

Coș de cumpărături închide