Regina Naturii

+ (406) 555-0120

DREPTUL LA RETUR
Conform noțiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protecția consumatorilor. Cumpărătorul are dreptul de a returna produs/marfa procurată din anumite motive în timp de 14 zile de la ziua achitării. Mijloacele bănești sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cumpărătura.
Contactele companiei în caz de retur: +373 268 85004
Termenul de procesare a cererii de retur : 3 zile lucrătoare de la data la care Regina Naturii” SRL intră în posesia produsului returnat și formularului de retur.

Condițiile de retur:
Returnarea la cumpărare reprezintă un serviciu gratuit oferit cumpărătorilor “Regina Naturii” SRL. 

Prin acest serviciu, cumpărătorii “Regina Naturii” SRL pot returna gratuit în termen de 14 zile calendaristice produsele cumpărate de pe www.reginanaturii.com , conform Termenilor și Condițiilor de retur revăzute în prezentul Regulament.


Cum puteți returna produsele achiziționate de pe www.reginanaturii.com ?


La sediul Întreprinderii “Regina Naturii” SRL, adresa s.Costești,
str.Turnul Alb 9, Raionul Ialoveni, Republica Moldova , cumpăratorul predând personal produsul unui reprezentant “Regina Naturii” SRL; Prin completarea Formularului de Retur. Condițiile referitor la produsul returnat Produsul returnat să fie în aceeași stare în cere a fost cumpărat sau livrat; Produsul trebuie să fie returnat în condiții de siguranță, pe cât posibil în ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipularea și/sau transport.

Produse care nu sunt acceptate la retur:
Produse care au fost desfăcute; Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse; Produse neînsoțite de documentele ce confirmă achiziția (factura sau bonul fiscal); Produse cu ambalaje deteriorate în orice fel; Conform Anexa nr.2 a Hotărârii Guvernului №1465 din 08.12.2003 (MO248-253/19.12.2003), în redacția Hotărârii Guvernului №1188 din 02.11.2007 (МО175/09.11.2007).

În cât timp vă vom restitui suma aferentă returului?
În cel mult 5 zile de la data la care “Regina Naturii” SRL. intra în posesia produsului returnat, dar nu mai mult de 14 zile calendaristice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul efectuării returului
În cazul în care nu există neconformități iar produsele îndeplinesc toate condițiile de retur menționate mai sus, angajatii “Regina Naturii” SRL vor proceda la întocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, în conformitate cu prevederile legale. Datele necesare întocmirii
documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, seria si nr. BI, cont bancar, dupa caz. Vom folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozițiilor legale în vigoare. În cazul în care dumneavoastră nu doriți să furnizați aceste date, returnarea produselor nu este posibilă chiar dacă se încadrează în condițiile de retur mai sus prezentate, întrucât nu ne putem conforma legislației din domeniul fiscal.

SERVICIUL SUPORT

“Regina Naturii” SRL oferă clienților săi Serviciul suport la numărul de telefon +373 268 85004 precum și la adresa de e-mail shop@reginanaturii.com, zilele de lucru ale Serviciului suport:

Luni – Vineri – orele de lucru de la 09:00 până la ora 17:30

Sâmbătă Duminica – zi liberă.

Coș de cumpărături închide