Regina Naturii

+ (406) 555-0120

HoReCa

Cât e de plăcut să mergi într-un restaurant și să primești, la ceai sau cafea, un pliculeț personalizat cu miere, pe care să fie numele și logo-ul restaurantului preferat.

Compania Regina Naturii a conceput o varietate de ambalaje speciale pentru
sectorul HoReCa . Recipientele de 12g și 20g sunt simple și comode în utilizare.

CONTACTAȚI-NE PENTRU A PRIMI O CONSULTANȚĂ COMPLEXĂ!

Export

NE BUCURĂM DE APRECIEREA PARTENERILOR NOȘTRI DIN ROMÂNIA, REGATUL UNIT, GERMANIA, SUA, ITALIA, POLONIA, OLANDA, MALAEZIA, ETC..

90% din producția REGINA NATURII pleacă în străinătate și este însoțită de portofoliul cu certificate, documentație și asistență complexă din partea companiei. Vă propunem la alegere o gamă variată de recepiente, borcane și dozatoare de 125g, 250g, 380g, 400g, 500g, 720g pentru Retail și miere porționată în borcane 28g, caserole 20g, stickuri 12g pentru sectorul HoReCa.

Mierea naturală este unul din ingredientele de bază în industria alimentară și se folosește pentru îndulcirea produselor de cofetărie, panificație, prăjituri și deserturi. Recipientele alimentare a câte 4.8 kg 27 kg și 44 kg, dar și în butoaie cu capacitatea de 300 kg, reprezintă o formă mai comodă de transportare pentru clienții din sectorul alimentar.

CONTACTAȚI-NE PENTRU A PRIMI O CONSULTANȚĂ COMPLEXĂ!

h1-discover01

Private Label

ȘI DUMNEAVOASTRĂ PUTEȚI AVEA MIEREA CU PROPRIUL LOGO. AMBALĂM MIEREA EXCLUSIV ÎN DIVERSE RECIPIENTE, CU IDENTITATEA BRANDULUI ȘI CULORILE ACESTUIA, ÎN CELE MAI SIGURE CONDIȚII, PĂSTRÂND TOATE STANDARDELE DE CALITATE ȘI IGIENĂ.

Veți beneficia de toată asistența necesară în realizarea propriului proiect:
– selectarea tipului de miere confom cerințelor pieței;
– selectarea ambalajului;
– suport în design;
– asistență logistică.

Astfel, fiecare companie-partener e liberă să ambaleze mierea în formă convenabilă, în propriulambalaj, care să exprime unicitatea și calitatea pe care o garantăm.

CONTACTAȚI-NE PENTRU A PRIMI O CONSULTANȚĂ COMPLEXĂ!

Coș de cumpărături închide