Navigation close button

Despre Noi

Povestea noastră

Regina Naturii — gustul pe care nu-l vei uita!

Regina Naturii a luat naștere din dragoste și amintiri. Crescând de mic alături de stupi și albini, gustul mierii veritabile mi s-a asociat mereu cu naturalețea și adevăratele trăiri ale vieții. Am vrut să transmit aceste senzații tuturor și am decis să transform un hobby, care mi-a îndulcit copilăria, într-o afacere care promovează gustul mierii veritabile.

În fiecare picătură de miere concentrăm cele mai bune lucruri pe care ni le oferă natura: liniște serilor înfloritoare, energia vieții, mii de arome și pacea plaiului matern. Încă de la fondarea companiei, în 2014, mi-am pus drept scop să dezvolt conceptul de miere ecologică în una dintre cele mai mici și pitorești țări ale Europei de Est – Moldova. Astfel încât produsele noastre să aibă nu doar un gust deosebit, ci și o calitate care să corespundă cerințelor internaționale. Am creat un produs cu o istorie de secole, cu un gust autentic, natural și l-am adaptat necesităților moderne.

Adunată cu grijă din polenul florilor, ambalată ermetic pentru a-și păstra calitatea de excepție, mierea Regina Naturii ajunge pe rafturile magazinelor, în bucătăriile selectelor restaurante și în casele fiecăruia pentru a oferi gustul pe care nu-l vei uita niciodată.

Cu cele mai bune gânduri,

Nicanor Negru, Fondatorul „Regina Naturii”

Dece Moldova?

Moldova este o mică țară europeană situată între România și Ucraina. Moldova este o țară agricolă, cu soluri adânci fertile, dealuri rulante și foarte puțin industrializare sau urbanizare. Albinele cu miere sunt native din Moldova, iar albinele, peisajul și apicultorii au evoluat o relație benefică de-a lungul timpului, care asigură producția de miere artizanală de cea mai înaltă calitate, protecția albinelor și durabilitatea peisajului natural. Apicultura este practicată la scara satului în Moldova, apicultorul mediu deținând 100 de stupi. Apicultorii la scară mică sunt capabili să monitorizeze îndeaproape producția de miere pentru a separa soiurile florale unice de miere, pentru a menține sănătatea coloniilor de albine și pentru a recolta mierea atunci când este la cea mai înaltă calitate. Mierea de salcâm din Moldova stabilește standardul pentru o calitate înaltă, cu culoare albă a apei și aromă delicată. Mierea de Linden produsă în Moldova transmite esența florii de tern cu o culoare aurie. Mierea de polifloră moldovenească este o putere de arome și culori, iar culoarea chihlimbarului indică beneficiile pentru sănătate ale acestui amestec de nectare de flori sălbatice.