Regina Naturii

+ (406) 555-0120

Regina Naturii

Portofoliul produselor Regina Naturii SRL cuprinde 10 tipuri de miere naturală și peste 130 variații de produse. Ambalăm mierea în borcane din sticlă de diverse volume, dozatoare, caserole porționate 20g și plicuri sashet 12g- super comode în utilizare zilnică.Produsele sunt disponibileîn rețele de supermarkete din Țară și în cele de peste hotare.

Yumme

Mierea cremă este un produs nou marca Regina Naturii, care-i va face pe fiecare ce o va încerca să exclame: ”Yummy!”

Aceasta are la bază mierea polifloră, omogenizată, care poate fi servită sub formă de cremă sau pastă, ușor tartinabilă.

Textura mierei cremă este extrem de fină, catifelată, devenind astfel un înlocuitor sănătos al cremelor de ciocolată din comerț

Melonya

M E L O N Y A Raw Honey ™ – marcă comercială premium creată exclusiv pentru piața externă, a fost apreciată cu numeroase premii la concursul internațional din Marea Britanie – London Honey Awards chiar din primul an de lansare.

Queenvill

Queenvill este o serie de miere de clasă premium recoltată din stupinele moldovenești. Este dedicat clienților cu gust mai clasic, care apreciază aroma tradițională. Mierea Queenvill provine din regiunile cele mai curate din punct de vedere ecologic ale Moldovei care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

MIERE REGINA NATURII BIO

Mierea noastră BIO provine din floră pură, din câmpurile neatinse și pădurile sălbatice. Situată departe de zonele industriale, drumuri și case, prisaca noastră vă aduce pe masă un produs certificat, care poartă cu mândrie numele de miere organică, extrasă după tradițiile strămoșești. Zero plastic utilizat la extragere, zero zahăr adăugat − doar nectar de flori.

Coș de cumpărături închide