×
3
Istoria
Noastră
ANUL
2014
3
3
3

Mă numesc Nicanor Negru și am grijă de Regina Naturii de la producere până la împachetare.

În 2014 am pornit o afacere cu 100 de stupi. Astăzi, avem cea mai dotată și modernă fabrică din Republica Moldova și colaborăm cu toți apicultoriidin Moldova-de la Sud la Nord.

Tot ce îmi doresc astăzi este să aduc mierea naturală din Moldova pe mesele cât mai multor oameni – pentru ca fiecare să aibă acces la un produs sănătos, dăruit de natură.

3
3 3
ANUL
2015/2016
3
3
3

2015 a fost un an de cotitură. Având un potențial sporit de materie primă proprie, m-am axat pe identificarea oportunităților de export a mierii din Republica Moldova.

Astfel, ca la sfârșitul anului 2016, după luni bune de documentare și pregătire, am realizat cu succes primul export de miere în România și Polonia.

Înregistrasem o performanță uimitoare, iar produsul nostru corespundea tuturor standardelor de calitate, solicitate de Uniunea Europeană.

3
3 3
ANUL
2018
3
3
3

În 2018 am luat o întorsătură la 180 de grade. Atunci a început construcția celei mai mari fabrici de procesare și ambalare a mierii din Republica Moldova.

Am avut cîteva obiective de bază:
- Suprafață de producere de 2 000 m2;
- Capacitate de procesare de 2 500 tone anual;
- Construcție prietenoasă cu mediul înconjurător:
- Utilizarea materialelor Eco și echipament modern cu scop de conservare a resurselor naturale.

Plan îndeplinit chiar la începutul anului 2019.

3
3 3
ANUL
2019
3
3
3

Am semnat contracte de export cu Germania, Italia, Olanda pentru exportul la vrac. Extinderea geografică a fost asigurată totalmente de capacitatea de producție a noii fabrici.

Au fost lansate 10 tipuri de miere la borcan sub propria marcă comercială - Regina Naturii™ și am deschis ușile primului magazin apicol specializat- etapa în care ne-am apropiat de fiecare familie din Moldova.

Toate, luate în ansamblu au îmbunătățit productivitatea și au dublat capacitatea de producere.

3
3 3
ANUL
2020
3
3
3
3
3

Un nou ambalaj, o nouă etichetă și lansarea magazinului online. Din 2020 asigurăm cu un singur click livrarea mierii naturale pe întreg teritoriul Țării.

M E L O N Y A Raw Honey™ - marca comercială premium creată exclusiv pentru piața externă, a fost apreciată cu numeroase premii la concursul internațional din Marea Britanie- London Honey Awards chiar din primul an de lansare.

Apariția produselor noi a solicitat cantități și mai mari de îmbuteliere. Astfel, pentru a acoperi cererea am procurat un echipament performant cu o capacitate de producere de circa 6 000 - 10 000 de borcane pe zi.

Odată cu instalarea panourilor fotovoltaice, fabrica a început să producă 100% energie regenerabilă, fapt ce paralel ne-a oferit statutul de unica producere de miere Eco-Friendly din Țară.

3 3 3
3 3
ANUL
2021
3
3
3

Certificarea Ecologica a mierii Regina Naturii efectuată de către organismul de control internațional – CERES Certification of Environmental Standards GmbH a ridicat istoric standardul de calitate.

Tot atunci ne-am propus să fim peste tot, fiind generatorii unei extinderi masive în retail, astfel încât Regina Naturii a ajuns să fie nelipsită de pe rafturile supermarketurilor dar și a magazinelor mici din toată țara.

Exportul mierii sub Privat Label în Malaysia, Marea Britanie și România ne-a transformat într-un produs multinațional.

Mierea de salcâm premiată cu trofeul „Superior Taste Awards” de către International Taste Institute din Bruxelles ne-a motivat și mai mult sa ne continuăm dezvoltarea.

Participarea la Anuga Internațional Trade Fair din orașul Koln, Germania ne-a oferit posibilitatea să promovăm cu mândrie munca apicultorilor locali, dar și gustul adevărat al mierii de albine.

3
3 3
ANUL
2022
3
3

Premiați la concursul Medeterranian Taste Awards:
1. Regina Naturii™ miere BIO de tei, categorie “Excelent Taste Organic Award”- GOLD
2. Regina Naturii™ miere de salcâm cu fagure, categorie “Excelent Taste Award”- GOLD
3. M E L O N Y A miere BIO de salcâm, categorie “Excelent Taste Organic Award”- SILVER.

Urmată de lansarea în retail a liniei BIO: mierea de tei, salcâm și poliflora.
Tot în 2022 am înregistrat o nouă performanță, am lansat primul produs BIO pentru cei mici - mierea de salcâm KidsHoney.

Toate în ansamblu au sporit necesitatea de lărgire a secției de producere cu cca 30%.

3 3
3
Сum producem?
Controlul calității

Pe parcursul anilor am implimentat un sistem eficient de management al siguranței alimentelor – CERES Certification of Environmental Standards GmbH, FSSC 22000, ISO 9001:2015, ISO 22000:2018. Calitatea produselor Regina Naturii se verifică riguros în laboratoarele acreditate din Republica Moldova și UE - Quality Services International GmbH, Intertek Holding Deutschland GmbH, Food QS GmbH, FLORAMO CORPORATION SRL.
Doar mierea certificată, ce corespunde tuturor standartelor internaționale de calitate este distribuită spre consumator. Păstrăm în mierea noastră toată dulceața și aromele naturii, aplicăm doar acele proceduri care sunt necesare pentru a asigura calitatea superioară produsului.

Unde începe totul

1
1
Bun venit în regatul dulce al albinelor. Într-o țară mică și pitorească din Europa- Moldova. Acoperită de păduri dense, soluri fertile și un climat blând, ocrotită de Marea Neagră și Munții Carpați.
Mierea Regina Naturii are gustul Codrilor și a plantelor rare cuprinse în Cartea Roșie a Moldovei. Gustul mierii de acasă a copilăriei și a tradițiilor moldovenești se păstrează cu sfințenie în fiecare picătură.
1 1

Un mister al naturii

1
1
Albinele sunt ființe mirifice. Nici cei mai geniali cercetători, nici cele mai moderne echipamente nu pot ghici perfecțiunea lor: cum își construiesc, în mod ideal până la milimetru, fagurii. Răspuns la această întrebare nu există. Există doar perfecțiunea mierii, un produs exclusiv natural, ca niciunul altul.
Ne bucurăm să fim parte a unui adevărat mister al naturii. Colectăm cu atenție mierea pentru a păstra în cel mai bun mod toate calitățile nutritive ale produsului. O îmbuteliem și aducem pe mesele oamenilor din țară și peste hotare.
1 1

Apicultură echilibrată

1
1
Practicăm ceea ce numim, apicultura echilibrată. Interferăm cât mai puțin cu familiile de albini, asigurându-le un mediu pașnic și natural pentru dezvoltare. Colectăm mierea doar când vine momentul potrivit- atunci când fagurele este plin și nu mai are spațiul de depozitare.
Această metodă ne asigură că albinele noastre au suficientă miere pentru a se hrăni și pe timpul iernii. Este un mod mult mai etic de a extrage mierea, deoarece menține familiile de albini sănătoase și ca rezultat obținem cea mai pură miere bogată în nutrienți.
1 1

Îmbuteliere și ambalare

1
1
Portofoliul produselor Regina Naturii SRL cuprinde 10 tipuri de miere naturală și peste 130 variații de produse. Ambalăm mierea în borcane din sticlă de diverse volume, dozatoare, caserole porționate 20g și plicuri sashet 12g- super comode în utilizare zilnică.
Garantăm calitatea produselor noastre folosind cele mai sigure și moderne echipamente de procesare, îmbuteliere și etichetare, cu o capacitate mare de producere.
1 1

Cristalizare este un proces natural

1
1
O caracteristică cheie a mierii Regina Naturii este faptul că se cristalizează uniform și în mod natural. Procesul de cristalizare este unul cât se poate de firesc care se datorează raportului cantitativ de zahăruri naturale din compoziție și anume a zaharozei și a frucozei.
Cristalizarea nu are nici un efect asupra mierii, în afară de modificarea texturii, densității și culorii. Mierea cristalizată nicidecum nu este un semnal negativ. Din potrivă, este un rezultat al calității acesteia.
1 1

Din prisacă direct pe masă

1
1
Mierea naturală Regina Naturii trebuie să fie disponibilă oricui și în cât mai multe magazine. E un produs natural, sănătate pură, disponibilă în rețele de supermarkete din Țară și în cele de peste hotare. Selectăm cu atenție partenerii, oferim certificate de calitate și asistență în transportare cu păstrarea tuturor normelor de siguranță.
Ne bucurăm nespus de mult pentru colaborarea cu rețelele de supermarketuri autohtone şi mondiale, astfel produsele Regina Naturii sunt şi mai aproape de Dvs.
1 1
3
Misiunea și filosofia noastră
Misiunea și filosofia noastră
Păstrăm toate beneficiile dăruite de natură.
1
1

Scopul nostru principal este să aducem mierea 100% naturală din Moldova unui număr cât mai mare de oameni – astfel fiecare persoană va avea acces la un produs pur dăruit de natură.

Asigurăm un consum confortabil și sănătos clienților noștrii. Colectăm cu atenție mierea naturală și-i păstrăm în cel mai bun mod toate proprietățile nutritive. O îmbuteliem în ambalaje comode și o aducem pe mesele tuturor oamenilor din țară și de peste hotare, ca fiecare să poată savura mierea sănătoasă și delicioasă din Moldova.

51
Responsabilitatea socială
Atunci când primești darurile naturii, înveți și să oferi.
1
1

Regina Naturii este activ implicată în proiecte sociale, culturale și este mereu cu inițiativă pentru a fi cât mai aproape de oameni. Susținem apicultorii din țară de la nord la sud, care primesc prețuri optime, prime suplimentare pentru proiecte comune, contracte de furnizare și cumpărare pe termen lung și oportunități de prefinanțare. Astfel am reușit împreună cu ei să ridicăm calitatea produsului și să-l certificăm Bio la nivel mondial. Prin comerțul echitabil, parteneriatul solid și susținere, micii crescători de albine pot investi într-un viitor durabil.

51
Responsabilitatea socială
Noi sprijinim pe cei care au nevoie de ea
1
1
1

În același mod suntem alături și de consumatorii noștri, mai ales cei care sunt puși la grele încercări. Ne implicăm activ în acte de caritate și aducem un sprijin celor nevoiași, inclusiv și la nivel internațional. La Maratonul Just Giving din Londra, am alergat colectând aproape 5000 de Lire Sterline pentru copii cu disabilități. Tradiție care o păstrăm an de an.

51
Responsabilitatea socială
Sustenabilitate
1
1
1

Suntem extrem de conștienți de responsabilitatea noastră față de om și natură, din acest motiv ne-am dorit și am investit astfel încât fabrica noastră să fie construită după toate standardele europene.
Suntem implicați într-o gamă largă de inițiative eco. Operăm propriul nostru sistem de energie solară și ne acoperim nevoile de energie din panouri fotovoltaice montate. Astfel acoperind necesitatea de tâiere a cel puțin 147 de copaci și conservăm peste 90 de tone de cărbune anual.
De asemenea, promovăm inițiative de protecție a albinelor în Republica Moldova și proiecte de plantări prietenoase cu mediul și albinele.

51