Apă caldă cu miere şi lămâie - revigorează, slăbește, purifică
news

Apa călduţă, băută cu miere şi lămâie are o gamă largă de beneficii pentru organism, printre care şi pierderea în greutate. În afară de proprietățile sale de a curăța stomacul, lămâia conține o fibră numită pectină, care îți da senzația de saturare. Apa călduță combinată cu mierea și lămâia ajută la crearea unui spațiu alcalin în stomac, care ajută la pierderea kilogramelor în plus.

Printre ale beneficii ale acestei combinații de ingrediente, pe care le ai tot timpul la îndemână, se numără:

Îmbunătăţirea digestiei: combinația dintre apă, lămâie și miere ajută tranzitul intestinal. În afară de faptul că lămâie îți stimulează ficatul, aceasta ajută la eliminarea toxinelor din corp. Mierea acționează ca un antibacterian și elimină posibilele infecții din corp.

Reduce senzația de oboseală: dacă te simți obosit, mierea din compoziție îți va da un plus de energie. Apa ajută la curățarea sângelui care se duce la creier, iar lămâia ajută la relaxare.

Curăţarea tracului urinar: mierea, după cum spuneam și mai sus, este un antibacterian extrem de sănătos și are capacitatea de a combate o serie de infecții comune.

Natura acidă a lămâii combinată cu proprietățile mierii reușesc să curețe gura, activând glandele salivare, reușind în acest fel să omoare bacteriile.

Una dintre proprietățile lămâii este aceea de a reuși să-ți purifice sângele din sistem. Apa călduță cu miere ajută la refacerea texturii pielii.

Este bine să bei amestecul înainte de a te spăla pe dinți. Amestecă bine 200 ml de apa cu sucul unei jumătăți de lămâie și o linguriță de miere. Că să beneficiezi de toate proprietățile băuturii, timp de o oră evită se bei cafea sau ceai.