Navigation close button

Despre Noi

De ce Moldova?

Moldova este o mică țară europeană situată între România și Ucraina.
Este o țară agricolă, cu soluri adânci fertile, dealuri rulante, foarte puțin industrializare și urbanizare. Albinele, peisajul și apicultorii au evoluat o relație benefică de-a lungul timpului și asigură producția de miere artizanală de cea mai înaltă calitate. În Moldova apicultura este practicată la scara satului, astfel, apicultorul mediu deține în jur la 100 de stupi. Aceștea sunt capabili să monitorizeze îndeaproape producția, pentru a separa soiurile florale unice de miere, pentru a menține sănătatea coloniilor de albine și pentru a recolta mierea atunci când aceasta este la cea mai înaltă calitate. Mierea de salcâm din Moldova stabilește standardul pentru o calitate înaltă, cu culoare albă a apei și aromă delicată. Mierea de Linden produsă în Moldova transmite esența florii de tern cu o culoare aurie. Mierea de polifloră moldovenească este un amalgam de arome și culori, iar amestecul de nectare de flori sălbatice și culoarea chihlimbarului indică beneficiile pentru sănătate.

Despre noi.

Regina Naturii a luat naștere din dragoste si amintiri, iar gustul mierei veritabile  mereu s-a asociat cu naturalețea.

 Astfel, treptat un hobby s-a transformat  intr-o afacere,  iar din 2014 oficial promovăm gustul mierei  ecologice și aromate devenind lideri in producerea acesteia, în una dintre cele mai pitorești si agricole țări din Europa de Est – Moldova.

Concentrăm in fiecare picătură de miere  cele mai bune  ingrediente pe care ni le dăruie natura.  Realizăm această misune doar prin  folosirea metodelor natural tradiționale si oferim excelență în produsele care le oferim consumătorilor noștri.

Astfel, produsele noastre au nu doar un gust deosebit, ci și o calitate care corespunde cerințelor internaționale. 

Cu profund respect, 

Regina Naturii SRL